AUV-dag

Zaterdag 6 november organiseert de alumnikring Wetenschapsdynamica een lezing op de jaarlijkse Amsterdamse Universiteitsvereningsdag.

Collega-alumnus Conor Douglas (2004, gepromoveerd aan de University of York in 2009) zal (in het Engels) meer over zijn eigen onderzoek vertellen, over the role of users in biomedical translational science and biobanking. Gebruikers van biomedische onderzoek en onderzoeksgegevens doen meer dan het gebruiken van eindresultaten; ze zijn vaak actief betrokken bij het produceren van kennis. Dat heeft belangrijke gevolgen voor het zoeken naar geschikte toepassingen van biomedische kennis, zo betoogt Conor.

Aanwezigheid is gratis voor AUV-leden. Lid worden kan via deze link. Aanmelding kan nog op de dag zelf, bij de Oudemanhuispoort. Tot dan!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.