Kun je je gelijk kopen? De markt van de forensische expertise

Er is een markt voor forensische expertise – met concurrentie tussen aanbieders en keuzemogelijkheden voor aanklagers en verdachten als gevolg. Hoe verandert de juridische praktijk nu steeds complexere contra-expertise breder beschikbaar komt? Gaan we Amerika achterna, waar verschillende partijen verschillende ‘waarheden’ verdedigen?

Promovendus Victor Toom treedt in discussie met een expert op het gebied van forensisch-juridische expertise. Spreker: drs. Victor Toom

De lezing vindt plaats op 7 november 2009 in het kader van de Universiteitsdag. De Universiteitsdag is hét jaarlijks evenement voor en door alumni, medewerkers en donateurs van de Universiteit van Amsterdam. Deze dag is sinds 2002 uitgegroeid tot een bijzondere en succesvolle traditie. Ook dit jaar biedt de Universiteitsdag een inspirerend programma op het snijvlak van wetenschap en maatschappij.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.